КМДА Київська міська державна адміністрація


24 жовтня 2018

Соціальна мережа «Спільно» стане ефективним інструментом для діалогу влади та громадськості (+ відео та презентація)

Соціальна мережа «Спільно» стане ефективним інструментом для діалогу влади та громадськості (+ відео та презентація)

Про це повідомили сьогодні в «Укрінформ» під час презентації тестової версії Інтернет-платформи для діалогу та консультацій між органами місцевого самоврядування та організаціями громадянського суспільства (Муніципальна Соціальна Мережа «Спільно»).

Про унікальність проекту, його мету та завдання розповів розробник, голова громадської організації «Укрмедіа» Олег Чеславський:

– Серед набору функцій нової онлайн-платформи: можливість створити персональну сторінку організації, вести власний блог, інформувати учасників про свою активність, а згодом запропонувати ініціативу, ідею, проект, пропозицію, знайти однодумців, партнерів, волонтерів, спонсорів, отримати фахову консультацію від представників влади та багато іншого. Більш детально на веб-сайті: www.spilno.org.

Як зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина  Хонда платформа стане корисним інтерактивним помічником активної громадськості:

– Ми сподіваємося, що вже найближчим часом «Спільно» стане майданчиком дієвої взаємодії влади та громади в процесі прийняття рішень, який  максимально об’єднає всі міські інструменти демократії участі на одному онлайн ресурсі та базуватиметься на стандартах Ради Європи і кращих європейських практиках.

Нагадаємо, що концепція онлайн платформи для сприяння діалогу та консультацій між органами публічної влади в м. Києві та громадою, зокрема організаціями громадянського суспільства, була створена в рамках реалізації проекту Офісу Ради Європи в Україні «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.