КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2018

Ефективна комунікація – ВАЖЛИВИЙ засіб діяльності органів самоорганізації населення

Ефективна комунікація – ВАЖЛИВИЙ засіб діяльності органів самоорганізації населення

21 листопада у приміщенні Національної спілки журналістів України відбувся тренінг «Ефективні комунікації» за участю 45 представників органів самоорганізації населення. Тренінг організовано та проведено за сприяння Департаменту суспільних комунікацій за участю ГО «Молодіжна Альтернатива».

Тренінг складався з трьох сесій: «Комунікаційні ресурси та потреби цільової аудиторії», «Запровадження ефективних комунікацій у організації», «Канали комунікації».

Тематика тренінгу була спрямована на забезпечення вивчення реального стану розвитку громадянського суспільства у столиці, налагодження ефективних механізмів комунікації між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування з інститутами громадянського суспільства, створення належних умов для розвитку інститутів громадянського суспільства, реалізації їх прав на участь у формуванні державної політики, періодичного вивчення суспільної думки жителів м. Києва, забезпечення залучення інститутів громадянського суспільства до вирішення проблем життєдіяльності територіальної громади столиці через співпрацю з органами місцевого самоврядування, здійснення інформаційної підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства.

Під час тренінгу учасники дізналися:

- як саме комунікація може допомогти досягати поставлених цілей;

- відмінності між внутрішніми та зовнішніми комунікаціями та їх ефективне використання;

- можливості, засоби та методи побудови власної матриці комунікаційних потреб та ресурсів.

Отримані знання та навички представники ОСН зможуть втілювати у своїй діяльності шляхом розбудови ефективної комунікації.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.