Головна  →  Новини  →  7 грудня 2018

Департамент суспільних комунікацій презентував першу муніципальну соціальну мережу «Спільно» на VII Форумі організаційного розвитку громадянського суспільства

Департамент суспільних комунікацій презентував першу муніципальну соціальну мережу «Спільно» на VII Форумі організаційного розвитку громадянського суспільства

Понад 2000 громадських активістів, волонтерів і благодійників зібралися у Києві, щоб визначити тренди розвитку громадянського суспільства на 2019 рік. Цьогорічна тема: «Мрія 3.0 Спроектований вплив» покликана посилити спроможності громадянського суспільства залучати українців до громадських і благодійних ініціатив, соціальних проектів, відповідальних бізнесів та розбудовувати самоорганізовані спільноти активних та відповідальних громадян.

Учасниками панельних дискусій стали представники громадських і благодійних організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, соціальних бізнесів, донорських організацій та медіа. Зокрема, участь у заході взяли працівники відділу комунікацій з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, які ініціювали обговорення в секції «Кафе відкриттів «Цукерня». Зокрема, разом з головою громадської організації «Укрмедіа» Олегом Чеславським та головою громадської організації «Форум розвитку громадянського суспільства» Олексієм Коваленком презентували тему: «Діджіталізація як ефективний інструмент досягнення результатів взаємодії влади та громади».

У рамках презентації було представлено нову Інтернет-платформу для діалогу та консультацій між державною адміністрацією та громадянським суспільством ‒ муніципальну соціальну мережу «Спільно» (www.spilno.org). Сервіс створений для спрощення комунікації активних громадян, акселерації їх ініціатив, спільного втілення в життя проектів, інтерактивної освіти і взаємодії влади та активістів через інструменти електронної демократії.

Для більш детального ознайомлення з проектом пропонуємо переглянути: трансляцію презентації проекту та сторінку спільноти у Фейсбуці.

Перейти до спискуВерсiя для друку