КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2018

Громадський бюджет Києва встановив рекорд України (+ фото)

Громадський бюджет Києва встановив рекорд України (+ фото)

Як повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, команда Громадського бюджету потрапила у Книгу рекордів України.

Зокрема, завдяки взаємодії Київської міської державної адміністрації, громадськості та соціально-відповідального бізнесу в Києві було проведено наймасштабнішу (15 заходів) і найрезультативнішу в Україні інформаційну кампанію за найкоротший термін (23 дні). Вдалось досягти конкретних результатів: 566 тисяч користувачів відвідало сайт ГБ, а про Громадський бюджет Києва дізналось 2 млн киян (медіа охоплення чотирма каналами комунікації), 154,6 тисяч киян взяло участь у голосуванні, за результатами якого 341 проект визнано переможцями.

Вперше створено і випробувано показники ефективності Громадського бюджету та інформаційної кампанії, проведена всебічна аналітика трьох циклів Громадського бюджету. Найбільша сума коштів, виділена з міського бюджету міста на реалізацію ідей містян – 150 млн. грн. Найбільша кількість поданих проектів – більше 1200. Найбільша кількість проектів на голосуванні ‒ 941. У фестивалях взяли участь 79 артистів і колективів, які представили 399 номерів.

Робоча група при Департаменті суспільних комунікацій та організаційний комітет інформаційної кампанії ГБ отримали дипломи, що підтверджують факт реєстрації досягнення як рекорду.

Короткий відео огляд рекордної інформаційної кампанії:

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.