Головна  →  Новини  →  3 січня 2019

15 тисяч киян та гостей міста зустріли Новий 2019 рік на Софійській та Контрактовій площах

15 тисяч киян та гостей міста зустріли Новий 2019 рік на Софійській та Контрактовій площах

Біля головної новорічної ялинки країни на столичній Софійській площі Новий рік зустріли 12 тисяч киян та гостей столиці. На іншій новорічні локації у Києві - Контрактовій площі - 2019 рік зустріли 3 тисячі людей.

Цьогоріч на Софійській площі облаштовано локацію «Країна північного сяйва». Окрім Головної новорічної ялинки на Софійській площі, киян та гостей міста чекають потяг бажань «Полярний Експрес», де кожен охочий, проїхавши зупинку, зможе загадати бажання, кілька фотозон, магічний тунель.

На Контрактовій площі відтворено атмосферу європейського зимового містечка зі збереженням українських народних традицій. Ялинка на Контрактовій площі прикрашена у стилі творчості Марії Приймаченко. Для киян та гостей столиці тут облаштовані снігова гірка, оглядове колесо, новорічно-різдвяний ярмарок, резиденція Святого Миколая, парк ілюмінацій, фантастичні арт-об'єкти та багато іншого.

Офіційно відзначення новорічно-різдвяних свят завершиться на свято Водохреща, 19 січня. Детальна програма заходів.

Нагадаємо, що у зв'язку із проведенням у столиці новорічних свят у центрі міста обмежено рух транспорту. Обмеження діятиме до 24 січня.

Перейти до спискуВерсiя для друку