КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2019

Підписання декларації з лікарем ‒ триває. Про це нагадують Департамент суспільних комунікацій та Департамент охорони здоров’я

Підписання декларації з лікарем ‒ триває. Про це нагадують Департамент суспільних комунікацій та Департамент охорони здоров’я

Як повідомила начальник відділу публічних та цифрових комунікацій Департаменту суспільних комунікацій Наталія Хандога, у столиці протягом 2019 року продовжиться інформаційна кампанія «Обери свого лікаря», в ході якої киянам роз’яснять порядок обрання сімейних лікарів та підписання декларації:

‒ Хоча кампанія триває з квітня минулого року, ще залишається чимало киян, які не зробили свій вибір. І це цілком зрозуміло. По-перше, кампанія з обрання лікаря – безстрокова, по-друге, це доволі відповідальний вибір, адже це угода із майбутнім лікарем для усієї родини, яка передбачає тривалі відносини. Щоб відновити (після новорічно-різдвяних свят) цікавість до цього процесу і нагадати киянам про необхідність підписання декларації, ми спільно із колегами з Департаменту охорони здоров’я створили інформаційну пам’ятку «Як підписати декларацію?» з покроковою інструкцією. 20 тисяч примірників найближчим часом буде поширено у медичних закладах столиці. Крім алгоритму підписання декларації, тут також подані роз’яснення з найбільш запитуваної інформації.

Довідково. Департаментом суспільних комунікацій у 2018 році в рамках інформаційної кампанії «Обери свого лікаря» було виготовлено та поширено покрокову інструкцію підписання декларації та інформацію про безплатні послуги для тих, хто підписав декларацію з лікарем, у ТБ-гайдах (у загалі – близько 250 тис. примірників по Києву),щотижневих інформаційних дайджестах Департаменту (direct-mail) та на офіційній сторінці Департаменту у соціальній мережі Facebook.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.