Головна  →  Новини  →  31 січня 2019

Буклети про перейменовані вулиці столиці, видані Департаментом суспільних комунікацій, користуються популярністю у киян

Буклети про перейменовані вулиці столиці, видані Департаментом суспільних комунікацій, користуються популярністю у киян

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій. Як пояснила начальник відділу публічних та цифрових комунікацій Департаменту Наталія Хандога, у буклетах міститься інформація про перейменовані вулиці столиці у період 2014‒2018 років, а також коротенькі відомості про нові імена у вулицях Києва:

‒ У рамках інформаційної кампанії «Нові імена у вулицях Києва» першу серію буклетів ми видали минулого року. Отримавши чимало схвальних відгуків, а також беручи до уваги той факт, що процес «декомунізації» у столиці продовжився і у 2018 році, ми вирішили видати другу серію буклетів, додавши до контенту нові дані. Як відомо, на виконання Закону «про декомунізацію» у столиці за 5 років перейменовано більше 170 вулиць. Ми переконані, що ці буклети стануть киянам у нагоді і допоможуть краще орієнтуватися у рідному місті. На жаль, існує чимало міфів про наслідки перейменування і «страшилок» щодо зміни паспорту або правовстановлюючих документів. Тому просимо киян особливу увагу звернути на останню сторінку буклету ‒ тут подано відповіді на більш поширені запитання, які виникають через перейменування вулиць.

Серія складається з 10 буклетів ‒ для кожного району окремо.

Незабаром їх можна буде знайти у районних центрах надання адміністративних послуг. А електронні версії буклетів (для перегляду або поширення) можна завантажити за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку