Головна  →  Новини  →  4 лютого 2019

Офіс Ради Європи в Україні надасть експертну допомогу новоствореному КП «Центр публічної комунікації та інформації»

Офіс Ради Європи в Україні надасть експертну допомогу новоствореному КП «Центр публічної комунікації та інформації»

Про це говорили на спільній зустрічі заступник голови КМДА Марина Хонда, голова Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг, старший керівник проекту сприяння громадянської участі в демократичному прийнятті рішень в Україні Володимир Кебало та в.о. директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко.

Як зазначила Марина Хонда, максимально змінити, буквально перезавантажити комунікації з громадою, – одне з пріоритетних завдань столичної влади, поставлене особисто Київським міським головою. І сьогодні Київ упевнено рухається у цьому напрямі.

Зокрема, під час зустрічі обговорили можливість розробки та проведення цільових курсів з питань публічної комунікації та громадської участі для працівників новоствореного КП «Центр публічної комунікації та інформації», надання експертної допомоги у розробці комунікаційних стратегій, шляхи поширення практик громадської участі, посилення діалогу між владою і громадськістю.

У свою чергу, представник Офісу Ради Європи в Україні зазначив, що у сучасному світі фахова комунікація з громадськістю грає дуже важливу роль, та висловив подяку міській владі за увагу, яка приділяється цій сфері.

Перейти до спискуВерсiя для друку