Головна  →  Новини  →  7 лютого 2019

160 мільйонів на твої ідеї: з 7 лютого стартує подача проектів до Громадського бюджету-2020

160 мільйонів на твої ідеї: з 7 лютого стартує подача проектів до Громадського бюджету-2020

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій. Відтак подавати ініціативи в рамках ГБ-4 можна з 7 лютого до 6 березня. Публічне обговорення, експертиза, доопрацювання проектів, оскарження експертних висновків відбуватиметься до 24 квітня.

Відповідно до запропонованих параметрів кияни зможуть обирати ініціативи, які будуть реалізовані наступного року. Переможців оголосять до 21 червня.

Як зазначила в.о. директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, всього на проекти Громадського бюджету-2020 виділили 160 мільйонів гривень:

‒ Цього року у авторів практично місяць, щоб сформувати свою проектну ідею, яку потім можна буде втілити за бюджетні кошти. Мінімальна вартість проекту – 50 тис. грн, максимальна – 3 млн грн. Читайте рекомендації, долучайтеся, розшарюйте серед своїх друзів. Це реально працює.

На даний час подано 2 проекти у сфері ІТ, у категорії «інше» 3 і 1 проект у сфері охорони здоров’я. Таким чином, чотири – загальноміські, два – районні. Загальна сума шести проектів – 944 697 грн.

Детально про параметри Громадського бюджету-2020 – за посиланням.

Завантажити брендбук ГБ – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку