КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2019

З 18 по 28 лютого вшанують подвиг учасників Революції Гідності та увічнять пам’ять Героїв Небесної Сотні

До Дня Героїв Небесної Сотні, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, у столиці відбудуться різноманітні заходи.

До 28 лютого триватиме фотовиставка «Спогади солдата» захисника Донецького аеропорту, члена Асоціації ветеранів АТО України Руслана Боровика у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

16 лютого на Майдані Незалежності відкрився інформаційно-виставковий проект «100 років боротьби», який триватиме до 8 березня. Також до Дня Героїв Небесної Сотні 16 лютого стартував інформаційно-просвітницький захід на Майдані Незалежності, який триватиме до 22 лютого.

18-20 лютого відбудуться урочисті та меморіальні заходи за участю представників органів влади та громадськості, церемонії покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків на честь Героїв Небесної Сотні триватимуть у всіх районах столиці.

20 лютого заплановано концертну програму «Вам наша пам’ять і любов» у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

У лютому організують виставку «До Дня Героїв Небесної Сотні» у Державному архіві м. Києва.

Протягом лютого також триватимуть тематичні просвітницькі заходи у столичних бібліотеках: виховні години, бесіди, книжкові та ілюстративні виставки тощо. Також у лютому організують тематичні заходи у закладах освіти столиці. Зокрема, передбачене проведення уроків пам’яті, перегляд документальних фільмів, учнівські колективи покладатимуть квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.