Головна  →  Новини  →  12 березня 2019

Департамент суспільних комунікацій розробив План заходів щодо вдосконалення інформування громадян з питань євроатлантичної інтеграції України на 2019 рік

Департамент суспільних комунікацій розробив План заходів щодо вдосконалення інформування громадян з питань євроатлантичної інтеграції України на 2019 рік

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

План заходів щодо реалізації в місті Києві Концепції вдосконалення інформування громадян з питань євроатлантичної інтеграції України на 2019 рік затверджено на виконання Указу Президента України № 43/2017 «Про Концепцію вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017‒2020 роки», розпорядження Кабінету Міністрів України № 35-р «Про затвердження плану заходів на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017‒2020 роки».

Відповідно до Плану, у комунальних ЗМІ Києва висвітлюватимуть заходи з питань держполітики у сфері євроатлантичної інтеграції. Зокрема, інформацію про невійськові ініціативи НАТО у сфері екології, енергетики, інформаційної безпеки, науково-технічного співробітництва, реалізації проектів у рамках трастових фондів НАТО тощо.

Протягом 2019 року підвищуватимуть рівень обізнаності щодо НАТО серед молоді: учнів та студентів, представників громадськості. Проводитимуть тематичні уроки, виховні години, бесіди-диспути, конкурси творчих робіт, інформаційні марафони для учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, навчальні семінари, конференції, засідання за круглим столом, тематичні лекції для студентів закладів вищої освіти з питань євроатлантичної інтеграції України, зокрема, щодо невійськових ініціатив НАТО.

У центральних міських бібліотеках триватимуть публічні заходи з питань євроатлантичної інтеграції України.

Варто зазначити, що на офіційному сайті Департаменту створено тематичну сторінку «Україна ‒ НАТО». На віртуальному інформаційному майданчику закумульовано офіційні документи, інфографіки, актуальні новини, відеосюжети, анонси подій та іншу інформацію за цією тематикою.

Перейти до спискуВерсiя для друку