КМДА Київська міська державна адміністрація


25 березня 2019

Громадський бюджет-3: до 30 березня триває набір у безкоштовну радіо-школу

Громадський бюджет-3: до 30 березня триває набір у безкоштовну радіо-школу

Про це повідомила заступник директора з творчих питань радіостанції «Радіо Київ – 98 ФМ» Ольга Герасимчук. Зокрема, нещодавно розпочався другий набір студентів до освітнього проекту «Kyiv Radio School 2», завдяки якому можна опанувати найважливіші аспекти командотворення, медіапсихології та медіаграмотності, роботи з інформацією, вміння комунікувати, вести перемовини, працювати у радіоефірі, розробляти і створювати авторські та музичні програми:

‒ Навчання у радіо-школі безкоштовне, але для того щоб потрапити до нас необхідно зробити невеличке творче завдання. Що від вас потрібно? Зняти відео, записати аудіо або написати текст про своє улюблене місце у Києві. Надіслати його на ел. адресу [email protected] до 30 березня включно. Власне і все. Результати оголосимо 1 квітня, старт навчання – 4 квітня.

Нагадуємо, проект «Kyiv Radio School 2» є переможцем Громадського бюджету-3. Програма курсу направлена на отримання практичних вмінь та навичок, підвищення кваліфікації журналістів та усім тим, хто хоче навчитися писати, формувати та вести різноманітні радіо проекти.

Детальніше – за посиланням.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.