Головна  →  Заходи  →  22 квітня 2019

У Києві відбудуться урочисті та пам’ятні заходи до 33-х роковин Чорнобильської трагедії

До 33-х роковин Чорнобильської трагедії у столиці відбудуться урочисті та пам’ятні заходи: покладання квітів, мітинги-реквієми, тематичні виставки. У Київській міській державній адміністрації затверджено план проведення заходів.

23 квітня ‒ концерт-реквієм «Чорнобиль – молодь буде пам’ятати» (Патріарший собор Воскресіння Христового, вул. Микільсько-Слобідська, 5).

24 квітня ‒ міський захід «Реквієм Чорнобилю» (Київський міський Палац ветеранів, вул. Бастіонна, 11).

26 квітня ‒ урочиста церемонія покладання квітів за участю керівництва держави та столиці до пам’ятного знака «Воїнам Чорнобиля» та меморіального кургану «Героям Чорнобиля» на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи у місті Києві (просп. Миру, 16). Цього ж дня відбудеться покладання квітів до меморіального кургану «Героям Чорнобиля» на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи у місті Києві.

У квітні працюватиме виставка «Нехай Чорнобиля біда остання буде на планеті», заплановані перегляди фільмів до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильські катастрофу «Пам’яті Чорнобильським героям», «Чорнобиль – за хвилину до аварії» (Публічна бібліотека ім. Лесі Українки, вул. Тургенєвська, 83-85).

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку