КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2019

«Київ – столиця діалогу»: Святошинський район успішно підтримав естафету форумів організацій громадянського суспільства (+ відео)

«Київ – столиця діалогу»: Святошинський район успішно підтримав естафету форумів організацій громадянського суспільства (+ відео)

Минув лише тиждень з часу проведення форуму організацій громадянського суспільства, який організований Департаментом суспільних комунікацій для дарничан, а на черзі вже інший район – Святошинський.

Про активність та зацікавленість районної громадськості у конструктивному діалозі з владою, свідчить той факт, що на форум завітали  більше 90 учасників.

Саме до них звернулися організатори з пропозицією визначити основні потреби та проблеми мешканців і разом з представниками структурних підрозділів райдержадміністрації напрацювати «дорожню карту» розвитку Святошинського району.

Про успішний досвід такої співпраці, подальші плани розповіли голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко, депутат Київської міської ради Вікторія Муха, голова благодійної організації «Ансамбль танцю «Вітамінчики» Олег Мельник та голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Богдан Назаренко.

Нагадуємо, що матеріали, напрацьовані під час стратегічної секції-практикуму «Розвиток нашого району», стануть частиною резолюції для ІІІ Київського Форуму організацій громадянського суспільства, який планується в листопаді цього року.

Тож, святошинці успішно підтримали та передали естафету проведення форуму організацій громадянського суспільства Дніпровському району.

Департамент суспільних комунікацій запрошує зацікавлених представників організацій громадянського суспільства міста Києва взяти участь у наступних районних форумах, які відбудуться:

13.06.2019 - Дніпровський район (готель «Турист», вул. Раїси Окіпної, 2)

20.06.2019 –Голосіївський район (готель «Мир», просп. Голосіївський, 70)

27.06.2019  – Солом’янський район (готель «Ibis», вул. Ползунова, 6)

Стати учасником Форуму можна зареєструвавшись за допомогою форми за посиланням.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.