Головна  →  Новини  →  1 липня 2019

«Київ – столиця діалогу»: у Солом’янському районі мріяли, обговорювали та визначали напрямки розвитку міста (+ фото та відео)

«Київ – столиця діалогу»: у Солом’янському районі мріяли, обговорювали та визначали напрямки розвитку міста (+ фото та відео)

Форум організацій громадянського суспільства у Солом’янському районі став п’ятим та останнім з «літньої» сесії районних публічних заходів, які Департамент суспільних комунікацій у 2019 запланував для активної громадськості міста Києва.

‒ На майбутніх форумах мені б хотілось бачити й залучити більше представників інститутів громадянського суспільства та активних мешканців районів. Для нас важливо, що громадськість має чіткий запит щодо більш широкого інформування про ініціативи міської влади, формування та реалізацію міських політик, а також інструменти залучення представників громадського сектору до цих процесів. Отримати відповіді на ці питання, взяти участь у обговоренні стратегій розвитку свого району та міста в цілому, долучитися до реалізації спільних ідей та проектів, знайти нових друзів і партнерів можна на нашому форумі організацій громадянського суспільства, – директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

З привітальним словом до зібрання також звернулися заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Горпинченко та голова громадської ради при Київській міській державній адміністрації Богдан Назаренко.

Під час секції-практикуму «Розвиток нашого району» учасниками заходу були напрацьовані пропозиції щодо розвитку транспортної та житлово-комунальної інфраструктури, закладів соціальної політики, освіти, медицини, збереження зелених насаджень Солом’янського району та інші.

Нагадаємо, що форуми організацій громадянського суспільства вже відбулися у Дарницькому, Святошинському, Дніпровському, Голосіївському та Солом’янському районах. Ще 5 районних форумів заплановано провести восени, а вже наприкінці листопаду відбудеться загальноміський форум.

Інформація щодо графіку проведення, порядку реєстрації учасників та програма форумів буде розміщуватися на нашому сайті. Тож уважно слідкуйте за повідомленнями.

Перейти до спискуВерсiя для друку