КМДА Київська міська державна адміністрація


18 вересня 2019

Відбулося перше засідання Громадської ради при КМДА

Відбулося перше засідання Громадської ради при КМДА

Директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк відвідав перше установче засідання новообраного складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації).

Вітаючи присутніх з початком роботи керівник Департаменту наголосив на визначальній ролі громадської ради для побудови партнерських взаємостосунків між владою і громадою, запросивши до конструктивного діалогу та продуктивної співпраці: Я переконаний, що в особі цієї громадської ради, столична адміністрація  отримала активних і кваліфікованих партнерів для встановлення дієвої комунікації, ефективної взаємодії та реалізації найамбітніших проєктів на користь нашого міста.

Напередодні, розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.09.2019 № 1630 було затверджено персональний склад Громадської ради на 2019-2021 роки.

Впродовж засідання члени громадської ради обрали керівний склад,  опрацювали питання щодо переліку, кількісного складу та напрямків профільних  комітетів, а також запланували низку робочих зустрічей з керівництвом Київської міської державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.