Головна  →  Новини  →  30 вересня 2019

Київська міська влада налагоджує співпрацю з Громадською радою

Київська міська влада налагоджує співпрацю з Громадською радою

З метою налагодження ефективної системної взаємодії 27вересня відбулася спільна зустріч членів новообраної Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА)з заступником голови Київської міської державної адміністрації Мариною Хондою та керівниками структурних підрозділів, діяльність яких вона координує.

Розпочинаючи зустріч, Марина Хонда привітала новий склад Громадської ради з обранням,висловивши впевненість, що в особі цього консультативно-дорадчого органу міська влада отримає активних і кваліфікованих партнеріву встановленні ефективної комунікації з громадськістю та реалізації різноманітних проєктів на користь міста.

Члени Громадської ради мали змогу познайомитися з керівниками відповідних структурних підрозділів міськдержадміністрації:директором Департаменту суспільних комунікацій РоманомЛелюком,директором Департаменту соціальної політики Русланом Світлим,в.о. начальника Управління туризму та промоцій Мариною Радовою,начальником Служби у справах дітей та сім’ї Валерієм Танцюрою.

У свою чергу, голова Громадської ради Богдан Назаренко розповів про найближчі плани та завдання, а також повідомив, що наразі формується структура Громадської ради та будуть обрані голови профільних комітетів.

У результаті зустрічі був напрацьований проєкт протоколу, яким доручено визначити у кожному структурному підрозділі відповідальну особу за роботу з Громадською радою, залучати представників Громадської ради до заходів тощо.

Наприкінці Марина Хонда запевнила у підтримці конструктивних ініціатив громадськості та зазначила, що робота у подібному форматі буде продовжена. Зокрема, у найближчій перспективі – організація спільних робочих зустрічей за участю усіх заступників голови Київської міської державної адміністрації та керівників підпорядкованих їм структурних підрозділів.

Перейти до спискуВерсiя для друку