КМДА Київська міська державна адміністрація


30 вересня 2019

Міський конкурс проєктів для ГО «Громадська перспектива»: реалізовано проєкт «Світ особливих дітей. Мистецтво без обмежень»

Міський конкурс проєктів для ГО «Громадська перспектива»: реалізовано проєкт «Світ особливих дітей. Мистецтво без обмежень»

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, 27 вересня переможець цьогорічного конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» громадська організація «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями «Студія ДІМФО» організувала та провела на базі своєї організації підсумковий захід в рамках проєкту «Світ особливих дітей. Мистецтво без обмежень».

Діти, викладачі та керівники творчого об’єднання радо поділилися з присутніми своїми успіхами, презентували свої творчі досягнення та подарували усім присутнім невеличкий концерт.

Присутній на заході давній друг організації директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк зазначив, що «Студія ДІМФО» має більше ніж 20-річний досвід роботи з дітьми. Основна діяльність організації спрямована на гармонійний розвиток дітей та молоді з фізичними обмеженнями, допомогу в розкритті індивідуальних здібностей, надання можливості самореалізації та інтеграції в суспільство. У студії діти пізнають основи образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, музики, комп’ютерної графіки та багато іншого. Не дарма вихованці студії (а це близько 100 осіб віком до 27 років) – лауреати та переможці багатьох міських та всеукраїнських конкурсів та фестивалів.

‒ Мені дуже приємно, що саме ця організації, другий рік поспіль стає переможцем міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада». Адже та робота, яку здійснюють викладачі та керівнику студії вражає своєю самовідданістю та добром. Ми всі живемо в одному місті і ходимо одними вулицями, але чомусь зовсім не помічаємо проблем інших. Саме тому для нас дуже важливо залучати до участі у конкурсі подібні організації, особливо коли справа стосується талановитих дітей, які прагнуть досягти успіху в житті. Кожен день, кожна хвилина для цих діток ‒ це важка праця та боротьба, тому саме міській владі необхідно їх підтримувати та сприяти у наближенні до мрій, ‒ директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

Роман Лелюк вручив викладачам та організаторам проєкту подяки та побажав всім присутнім творчих успіхів, наснаги, добра та благополуччя!

У свою чергу, колектив «Студії ДІМФО» висловив подяку Департаменту суспільних комунікацій за допомогу у реалізації проєкту та подарував чудову яскраву картину, яку написав викладач студії.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.