КМДА Київська міська державна адміністрація


21 жовтня 2019

«Київ – столиця діалогу»: Деснянський район завершив марафон районних форумів організацій громадянського суспільства

«Київ – столиця діалогу»: Деснянський район завершив марафон районних форумів організацій громадянського суспільства

Районні форуми організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу», ініційовані Департаментом суспільних комунікацій, добігають свого завершення. Заключний захід відбувся у найбільшому за кількістю жителів Деснянському районі.

‒ Разом з вами, активною громадою міста ми пройшли непростий але надзвичайно важливий шлях, запропонувавши абсолютно новий формат спілкування з владою, обговорення нагальних питань функціонування міського господарства, пошуку шляхів їх вирішення, налагодження партнерських та дружніх зв’язків та багато іншого. Районні форуми організацій громадянського суспільства – це корисний досвід як для влади, так і для громадськості. Зараз наше завдання проаналізувати напрацьований в районах матеріал: ідеї, пропозиції та зауваження, і відповідно, сформувати концепцію проведення ІІІ Київського Форуму організацій громадянського суспільства, який відбудеться наприкінці листопаду, – директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

Учасники форуму обговорили питання впровадження сучасних освітніх технологій, безпеки на території освітніх закладів, будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу та лінії метрополітену на житловий масив Троєщина, необхідності нової районної лікарні, збереження озера Алмазне, благоустрою території тощо.

Департамент суспільних комунікацій висловлює щиру вдячність усім учасникам районних Форумів організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу» та запрошує продовжити розпочату роботу на ІІІ-му Київському Форумі організацій громадянського суспільства.

Щоб дізнатися більше інформації про міський захід слідкуйте за новинами на нашому сайті.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.