Головна  →  Заходи  →  20 листопада 2019

21 листопада Київ відзначить День Гідності та Свободи

До Дня Гідності та Свободи у столиці протягом листопада триватимуть меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи.

Зокрема, 21 листопада відбудуться пам’ятні заходи і церемонія покладання квітів на Алеї Героїв Небесної Сотні.

21 листопада о 14:00 у Колонній залі КМДА відбудуться урочистості до Дня Гідності та Свободи за участю представників київської влади, Міністерства культури, молоді та спорту України, Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності, учасників подій листопада 2013 – лютого 2014 року.

Глядачам презентують фільм про Революцію Гідності «Київ незламний». Представить кінострічку її автор – британський панк-режисер Філ Стронґмен. Фільм присвячено подіям Майдану з листопада 2013-го до лютого 2014 року, митцям, які брали в них участь, і впливу революції на художників, фотографів, скульпторів, музикантів, кінооператорів та на Східну Європу загалом.

Також о 13:00 відбудеться відкриття фотовиставки про події листопада 2013 – лютого 2014 року одного із героїв фільму «Київ незламний» Володимира Шуваєва.

Крім того, до Дня Гідності та Свободи на Майдані Незалежності (зі сторони Головпоштамту) відкриється фотовиставка «Два століття – одна війна».

Перейти до спискуВерсiя для друку