Головна  →  Новини  →  21 квітня 2015

21 квітня громадськість затвердила остаточний склад ініціативної групи по підготовці установчих зборів для формування Громадської ради при КМДА

21 квітня в приміщенні Київської міської ради відбулося чергове засідання за участю представників інститутів громадянського суспільства, які були визначені більшістю кандидатів 20.04.2015. До участі у засіданні долучилися 73 делегати від громадських об’єднань.

Вже традиційно, на початку зустрічі заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олег Куявський надав слово усім представникам громадськості, які мали слушні пропозиції до порядку денного та регламенту роботи.

Першочерговим завданням зібрання стало затвердження остаточного персонального складу ініціативної групи по підготовці установчих зборів для формування Громадської ради при КМДА. Тому, після коротких дебатів, присутні затвердили склад ініціативної групи у кількості 93 представника ІГС.

«Тепер, коли ініціативну групу сформовано ‒ вона має визначити не лише дату, час, місце та порядок проведення установчих зборів, але й узгодити порядок прийняття документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах, основні етапи їх підготовки. Тому ми закликаємо членів ініціативної групи до плідної та конструктивної роботи в інтересах киян», – зазначив Олег Куявський.

Надалі, було розглянуто ряд питань, які мають створити чіткі та прозорі умови для забезпечення діяльності ініціативної групи, а саме:

  • розроблення проекту Положення про діяльність зазначеної ініціативної групи;
  • складання плану-графіку роботи групи та призначення відповідальних осіб за прийом документів від інститутів громадянського суспільства;
  • створення окремої комунікативної групи по співпраці з Департаментом суспільних комунікацій з питань інформування громадськості про всі етапи формування Громадської ради.

З усіх порушених питань прийнято відповідні протокольні рішення.

Принагідно інформуємо – наступне засідання ініціативної групи по підготовці установчих зборів для формування Громадської ради при КМДА відбудеться 27 квітня 2015 року (понеділок) о 10.00 в кімнаті № 514 приміщення Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36). Початок реєстрації о 09.30.

Наказ Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 21.04.2015 № 50 «Про затвердження складу Ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів щодо формування Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)»

Перейти до спискуВерсiя для друку