Головна  →  Інформація ОСН  →  21 січня 2020

Бухгалтерам органів самоорганізації населення роз’яснено порядок підготовки фінансово-кошторисної документації на 2020 рік

17 січня 2020 року в Київській міській державній адміністрації відбулась нарада з бухгалтерами органів самоорганізації населення міста щодо нормативно-правових підстав та особливостей підготовки фінансово-кошторисної документації для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів місцевого бюджету у 2020 році.

Виконуючий обов’язки директора Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олександр Деніс акцентував увагу присутніх на новаціях, передбачених міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020-2022 рр.», затвердженою Київською міською радою 12 грудня 2019 року, зокрема щодо запровадження диференційованого підходу до оплати праці працівників органів самоорганізації населення і збільшення обсягів фінансової підтримки на виконання комітетами проєктів та програм для переможців міського конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Крім того, нарада стала чудовою нагодою для вирішення низки поточних питань організації роботи бухгалтерів в органах самоорганізації населення.

Сподіваємося, що запроваджена практика безпосереднього спілкування з бухгалтерами ОСН з метою оптимізації процесу підготовки та погодження фінансово-кошторисної документації стане гарною традицією у взаємодії київської міської влади з органами самоорганізації населення.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку