КМДА Київська міська державна адміністрація


11 березня 2020

Організаторам масових заходів у м. Києві!

Організаторам масових заходів у м. Києві!

З 12 березня в столиці запроваджують план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.

Про це йшлося на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). З протоколом засідання можна ознайомитися тут.

З метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Києва, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, вирішено ввести обмежувальні заходи на території міста Києва з 00 год. 00хв. 12.03.2020 до 31.03.2020 року, зокрема:

забезпечити обмеження проведення масових заходів на території м. Києва (більше 60 осіб), до участі в заходах допускати лише осіб, які пройшли термометрію.

Обмеження стосуються заходів, які проводяться у закритих приміщеннях.

Шановні організатори масових заходів у місті Києві, просимо врахувати зазначені рекомендації при плануванні своєї діяльності, а за можливості – тимчасово утриматися від проведення будь-яких масових заходів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.