КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2020

Продовжується реалізація проєктів в рамках конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Продовжується реалізація проєктів в рамках конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

13 вересня 2020 року в парку культури та відпочинку «Перемога» пройшов Фестиваль спорту і здорового способу життя у Дніпровському районі м. Києва, який відбувся в рамках культурно-мистецького і спортивного проєкту «10-років шляхами добрих справ» - переможця міського конкурсу з визначення проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

«Якщо сьогодні учасники та глядачі змогли хоч не надовго відволіктись від буденності і хоч на одну посмішку стало більше, то це значить, що ми рухаємось в правильному напрямку, разом ми робимо внесок у формування у дітей та молоді основи здорового способу життя та популяризацію спорту», - зазначила Наталія Петрова, заступниця начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

Родзинкою Фестивалю спорту та здорового способу життя стали показові виступи спортсменів східних бойових мистецтв, відбувся забіг на візках людей з порушенням опоно-рухового апарату «Ми переможці», а поруч з головним майданчиком свята функціонували локації спортивних клубів і організацій, на яких кожен охочий мав змогу отримати інформацію щодо їх роботи та прийняти участь в конкурсах та уроках майстерності, також під час заходу проходили різноманітні конкурси та сюрпризи.

Благодійний Фонд «Дніпровський» вже восьмий рік проводить цей Фестиваль, серед своїх пріоритетних завдань, в першу чергу, називає залучення в спортивні зали, на майданчики як найбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше це створення для цього відповідних умов.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.