Головна  →  Заходи  →  30 вересня 2020

Сьогодні 30 вересня в Укрінформі до Дня усиновлення презентуємо проєкт «Дитині потрібен Ти!»

Сьогодні 30 вересня  в Укрінформі до Дня усиновлення презентуємо проєкт «Дитині потрібен Ти!» створена Департаментом суспільних комунікацій КМДА спільно з Центром публічної комунікації та інформації і агентством «Укрінформ» за підтримки Служби у справах дітей та сім'ї КМДА. Участь у фотопроєкті взяли щасливі столичні сім’ї, які усиновили дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування.

Всіми родом з дитинства… Ми виховані на казках про Попелюшку та 12місяців, а це історії, в яких ставлення до сиріт позбавлене милосердя.

Вони залишаються наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи, безпеки та впевненості у завтрашньому дні.

Давайте зазирнемо за лаштунки реалій.

В Україні близько 7 тисяч дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, мешкають в інтернатних закладах. І кожен з них потребує підтримки, опіки, любові та не втрачає надії жити в повноцінній сім’ї.

Ми звикли бути вдома в оточенні близьких намлюдей, а дитина в інтернаті засинає наодинці. Для дитини сім’я – це увесь світ.

Дитина, яка росте у притулку не поїде до бабусі, не відчує поцілунку матусі, не заведе домашнього улюбленця…  

Усиновлення – це не виняток і не геройство, а щоденна відповідальність.  

Це радість й усвідомлення того, що ти назавжди зміниш життя дитини...

Якщо для вас діти – це найбільша радість і батьківська втіха, надія і гордість, безумовна любов і безмежне щастя, у такому разі у вас вистачить сили подолати всі труднощі, якіможуть виникнути на вашому шляху.

Усиновлення – це назавжди. А шлях батьківства – це постійна і наполеглива праця, де справжньою винагородою будуть посмішки ваших дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Перейти до спискуВерсiя для друку