КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2020

Департамент суспільних комунікацій продовжує інформувати вас щодо грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства і пропонує добірку можливостей грудня

Департамент суспільних комунікацій продовжує інформувати вас щодо грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства і пропонує добірку можливостей грудня

Європейська комісія проводить конкурс грантів на підтримку демократії, прав людини та фундаментальних свобод (https://cutt.ly/PhfFzL3). Гранти надаються партнерським проєктам за участю від двох до шести країн.

Розмір гранту – до 2 500 тис. євро.

Кінцевий термін подання заявок – 01 грудня 2020 року.

USAID у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України проводить конкурс малих грантів Opendatago на підтримку проєктів громадянського суспільства на основі відкритих державних даних (https://cutt.ly/5hfFAHF).

Розмір гранту – до 280 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 06 грудня 2020 року.

ІСАР Єднанняпродовжує прийом заявок на конкурс грантів «Швидка необхідна підтримка». Конкурс має на меті допомогти громадським організаціям протистояти викликам пандемії та продовжувати працювати на благо громад в умовах жорстких карантинних обмежень (https://cutt.ly/ihfGQw0).

Розмір гранту – до 480 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 07 грудня 2020 року. 

Швейцарська агенція розвитку та співробітництванадає можливості на реалізацію малих проєктів з врахуванням потреб громади на умовах партисипативності (https://cutt.ly/dhfGOTH).

Розмір гранту – до 600 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 31 грудня 2020 року.

Центр прав людини ZMINA надає підтримку кримським ЗМІ, які працюють на материковій частині України (https://cutt.ly/dhfHdlU).

Розмір гранту – до 275 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 12 січня 2021 року.

Також на постійній основі приймають заявки NationalEndowmentforDemocracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інститутцій - https://cutt.ly/7gDxb2H); USAID та ІСАР «ЄДНАННЯ» (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства - https://cutt.ly/zgDxm7Q); CouncilofEurope (гранти для молодіжних організацій - https://cutt.ly/FgDxEfs).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.