Головна  →  Інформація ОСН  →  28 січня 2021

Свідомий спосіб життя

Своїми враженнями поділилися учасники надзвичайно цікавого семінару, який був проведений ОСНом «Либідський» спільно з іншими комітетами на актуальну тему сьогодення боротьби з короновірусною хворобою COVID-19.

Пульмонолог Київської міської клінічної лікарні №1 Дарина Олександрівна Свіриденко розглянула основні питання: проявлення, профілактика та лікування коронавірусної хвороби.

Завдяки цьому заходу учасники дізналися як працювати в умовах карантинних обмежень, як правильно харчуватися, а також забезпечити захист собі та близьким. Інформація насамперед актуальна з практичної точки зори, а також цікава та корисна.

«Несподівано те, що достатньо правильно харчуватися, пити воду та регулярно змінювати маску, якщо вона одноразова. А взагалі - краще купляти багаторазову маску та просто її прати, прасувати і цього в принципі достатньо. Треба правильно харчуватися, пити воду та змінювати маску і цим можна захистити себе від коронавірусу», - зауважив керівник ОСН «Куренівка» Шульга Олег Олександрович.

«Для нас, як для активних діячів, дуже цікава, об’єктивна і надзвичайно важлива тема лекції. Доповідачі розкрили основні поняття стосовно COVID-19, які психологічно потрібні для населення. Насамперед треба мати здоровий глузд та робити відповідні вчинки. Дякую лекторам, було дуже об’єктивно та професійно» - керівниця ОСН «Кустанайська 6» Лярська Ольга Олегівна.

«Прекрасний семінар, я здивований! Вперше я відвідав лекцію на медичну тематику, де було дуже цікаво та хотілось слухати. Було просто з точки зору медичної термінології та інформативно. Приємно відмітити, що лектори розповіли правильні та зрозумілі тактики для пересічних громадян. Пояснили не як лікуватися, а як НЕ ЗАХВОРІТИ. Тепер я спокійний, і можу навіть дати пораду іншим хто потребує, оскільки обізнаний», - висловився керівник проєкту Бойчук Любомир Миколайович.

Захід залишив багато позитивних вражень не зважаючи на проблемну тему. Сподіваємося, що ще багато цікавих лекцій чекають на комітет попереду!

Перейти до спискуВерсiя для друку