Головна  →  Заходи  →  5 березня 2021

8 березня 2021 року відбудеться традиційне аматорське змагання на серійних автомобілях «Велике жіноче ралі»

В цьому році захід, ініційований громадською організацією «КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ АВТОМОТО КЛУБ», буде реалізовано в рамках міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

З 1 лютого 2021 року Київський міський автомотоклуб офіційно приймає заявки від учасниць. У змаганнях беруть участь виключно жіночі екіпажі.

До участі у змаганнях допускаються тільки серійні легкові автомобілі, зареєстровані в Державтоінспекції, які відповідають вимогам Правил дорожнього руху України.

«Велике жіноче ралі» за багато років проведення гонки залишило яскравий слід у пам’яті киян і гостей столиці. Особливо популярні ці перегони серед жінок, які прагнуть відсвяткувати «жіночий день» екстремально: щороку в Київський міський автомотоклуб надходить величезна кількість заявок на участь. Головні завдання змагань незмінні: проїхати по маршруту гонки по вулицях Києва і пройти спеціальні ділянки. Загальна дистанція ралі близько 70 км. Рух учасниць змагань за маршрутом тільки в рамках Правил Дорожнього руху України.

«Велике жіноче ралі» стартує і фінішує на Контрактовій площі. Тож, чекаємо Вас 8 березня з 11 до 20 години.

Перейти до спискуВерсiя для друку