КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2021

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Щодо намірів перевізників підвищити тариф на перевезення, то нагадаю: міська влада останніх шість років не регулює встановлення тарифів на перевезення в приватних маршрутках. Приватні перевізники готують обґрунтування і попереджають за 7 днів організатора перевезень (Департамент транспортної інфраструктури КМДА) і пасажирів. Обгрунтованість тарифу перевіряють контролюючі органи. В тому числі, і Антимонопольний комітет. А намір Асоціації перевізників…»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Щодо намірів перевізників підвищити тариф на перевезення, то нагадаю: міська влада останніх шість років не регулює встановлення тарифів на перевезення в приватних маршрутках. Приватні перевізники готують обґрунтування і  попереджають за 7 днів організатора перевезень (Департамент транспортної інфраструктури КМДА) і пасажирів. Обгрунтованість тарифу перевіряють контролюючі органи. В тому числі, і Антимонопольний комітет. А намір Асоціації перевізників…»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Щодо намірів перевізників підвищити тариф на перевезення, то нагадаю: міська влада останніх шість років не регулює встановлення тарифів на перевезення в приватних маршрутках. Приватні перевізники готують обґрунтування і  попереджають за 7 днів організатора перевезень (Департамент транспортної інфраструктури КМДА) і пасажирів. Обгрунтованість тарифу перевіряють контролюючі органи. В тому числі, і Антимонопольний комітет. А намір Асоціації перевізників звернутися до влади столиці офіційно заборонити роботу маршруток я вже коментував і ще раз скажу: це маніпуляція! Приватні маршрутки – це транспорт приватних перевізників. Вони повинні вирішувати працювати їм чи ні. Я розумію, що зараз складно всьому бізнесу. Криза зачепила всі його сфери. Але шантажувати людей і міську владу – це неприйнятно!»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.