Головна  →  Заходи  →  31 березня 2021

Триває реєстрація на благодійний 28-й «Пробіг під каштанами»

Триває реєстрація на благодійний 28-й «Пробіг під каштанами»

Триває реєстрація на щорічний благодійно-спортивний 28-й «Пробіг під каштанами», який відбудеться у День Києва, 30 травня.

Як повідомляє БФ «Пробіг під каштанами», зареєструватися на захід можна:

  • на сайті до 25 травня 2021 року;
  • в офісі у будні в період 11-25 травня з 11:00 до 20:00 (м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4, вхід з двору);
  • на Майдані Незалежності 30 травня 2021 року з 7:30 до 10:00.

Команда – група осіб від 10 учасників. Зареєструвати команду можна до 25 травня. Реєстрація на «Пробіг в ходунках» відкривається 26 квітня. Решта стартів відкриті.

Зазначимо, що організатори благодійного проєкту готують два формати проведення 28-го «Пробігу під каштанами» 30 травня 2021 року.

Offline – на старт можна долучитися на Майдані Незалежності з дотриманням карантинних правил та обмежень. Обов’язковим є правильно одягнена маска та відстані між учасниками, рекомендовано мати із собою окуляри, інші засоби індивідуального захисту, враховуючи епідемічну ситуацію в столиці.

Online зможуть долучитися всі охочі, незалежно від часу та місця участі. Для цього необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток Strava, зареєструватися в ньому та долучитися до групи «Пробіг під каштанами». У день заходу, 30 травня 2021 року, до 11:00 вийти на прогулянку або пробіжку, відкрити додаток, натиснути старт, через 5 км – фініш. Також можна зробити фото з пробіжки, завантажити його в додаток і зберегти результати старту. Усі учасники будуть відображені в рейтинговій таблиці із зазначенням локації, маршруту та даних пробіжки.

Також у додатку можуть реєструватися корпоративні команди (для проведення внутрішнього тімбілдингу), а їхні учасники – долучатися до групи «Пробіг під каштанами».

Організатори пропонують учасникам offline старту також завантажувати додаток та фіксувати свою участь.

Пробіг розпочнеться о 7:30 на Майдані Незалежності та триватиме до 14:00. Маршрут та програма стартів будуть повідомлені окремим релізом ближче до дати заходу.

Організатори Пробігу: БО «БФ «Пробіг під каштанами», Департамент молоді та спорту КМДА, ТОВ «Агентство маркетингових комунікацій «ДІАЛЛА».

Нагадаємо, що проєкт був започаткований у 1993 році і на сьогодні є невід’ємною частиною святкування Дня Києва.

У 2020 році майже 4 000 учасників долучилися до ініціативи #ПробігONлайн. На зібрані кошти було придбано засоби індивідуального захисту для медичних працівників Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України та Київської міської клінічної лікарні № 9.

Перейти до спискуВерсiя для друку