КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2021

Бібліотеки отримали дитячу книгу, надруковану шрифтом Брайля

Бібліотеки отримали дитячу книгу, надруковану шрифтом Брайля

Видання «Зіркові казки» Тетяни Череп-Пероганич та Інни Ковальчук безкоштовно передали до публічних бібліотек міста Києва. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«Приємно що до Дня дитячої книги ми передали книги до бібліотек і сьогодні маленькі читачі вже можуть отримати літературу та урізноманітнити таким чином своє дозвілля на карантині. Книга підходить для дітей з порушенням зору, адже адаптована шрифтом Брайля з  дублюванням плоско-друкованим збільшеним шрифтом. В рамках книговидання ми акцентуємо увагу не лише на підтримці київських авторів, а й на потребах різних категорій читачів», - розповів Роман Лелюк.

Упорядником збірки стала громадська організація «Київський міський парламент працездатних осіб з інвалідністю». Департамент суспільних комунікацій КМДА здійснив підтримку друку видання у 2020 році. Загалом, протягом року Департамент профінансував видання 17 книг київських авторів. Література безкоштовно передана до усіх 139 публічних бібліотек міста Києва.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.