КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2021

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі у конкурсі «Зміцнення cпроможностей інфраструктурних організацій для кращих послуг з організаційного розвитку ОГС України» з метою зміцнення інституційної спроможності організацій (https://bit.ly/3e3kQM2).

Кінцевий термін подання заявок – 09 травня 2021 року.

Фонд Східна Європа оголошує другу хвилю конкурсу грантової підтримки громадських ініціатив спрямованих на впровадження та популяризацію інструментів civic tech для покращення взаємодії владита громадськості у процесі вирішення місцевих проблем(https://bit.ly/3vp6A68).

Розмір гранту – до 550 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 12 травня 2021 року.

House of Europe запрошує до участі у конкурсі інфраструктурних грантів для громадських організацій, що працюють у сфері культури (https://bit.ly/3m1wt8T).

Розмір гранту – до 9 тис. євро.

Кінцевий термін подання заявок – 14 травня 2021 року.

Міжнародний республіканський інститут (IRI) пропонує грант на впровадження та просування навчальної програми з громадянської освіти (https://bit.ly/3aPWsf0).

Розмір гранту – 30 тис. дол.

Кінцевий термін подання заявок – 22 травня 2021 року.

Міжнародний фонд «Відродження» як завжди щедрий на гранти і охоче надає підтримку достойним. Серед конкурсів від МФ «Відродження»:

  • конкурс «Сприяння використанню інструментів місцевої демократії на рівні територіальних громад» з метою розвитку традицій безпосереднього народовладдя на місцевому рівні (https://bit.ly/3aKFwXl).

Оптимальний розмір гранту – 320 – 400 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 18 травня 2021 року.

Розмір гранту – до 500 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 27 травня 2021 року.

  • конкурс міні-грантів «Європейське мережування та співпраця» (https://bit.ly/3gQeQIC). Мета конкурсу: розвиток співпраці та партнерства з європейськими аналітичними центрами, громадськими мережами, коаліціями, платформами. Учасниками можуть бути громадські організації, що отримали грантову підтримку від МФ «Відродження» у 2020-2021 році.  

Розмір гранту – до 150 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 03 червня 2021 року.

Центр культурного менеджменту у рамках програми «Культура законності» продовжує конкурс проєктів, що будуть спрямовані на висвітлення суспільної цінності верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності (https://bit.ly/3kqX3ax).

Розмір гранту – до 15 тис. грн.

Кінцевий термін подання заявок – 30 червня 2021 року.

Посольство США в Україні реалізує програму малих грантів публічної дипломатії для підтримки проєктів у галузі освіти (https://bit.ly/3bHrgOx).

Розмір гранту – до 40 тис. дол.

Кінцевий термін подання заявок – 15 липня 2021 року.

Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://bit.ly/3pWXTNw); USAID та ІСАР Єднання (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://bit.ly/3byY7VG); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій – https://bit.ly/3q0GMdr); USAID (програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://bit.ly/3krWwVG); програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!”» на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції (https://bit.ly/3w6GWVf).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.