Головна  →  Інформація ОСН  →  18 травня 2021

Святкові заходи до "Дня сусіда"

15 травня за сприяння Департаменту суспільних комунікацій органи самоорганізації населення – комітети мікрорайонів "Нова Дарниця-3", "Жуляни", "Совки", "Пирогів" та квартальний комітет «Лісовий» провели святкові заходи до "Дня сусіда".

Розважальні ігри та конкурси, пізнавальні вікторини, веселі миті неформального спілкування, проведені в колі сусідів, сприяли не тільки їх ближчому знайомству, а й подарували відчуття приналежності до мікрогромади з її особливою історією та традиціями добросусідства.

Особливою окрасою свята, стала фотосесія з сусідами та новими друзями. Кожна з фотографій наповнена позитивом - усмішка на обличчі від сьогодні є трендом при зустрічі і вітанні з сусідами. А для організаторів святкових заходів – самовідданим активістам руху самоорганізації населення – неабиякою винагородою за нелегкі години марудної підготовчої роботи і стимулом для реалізації нових ініціатив жителів міста.

Сподіваємося, що святкування Дня сусіда стане сталою традицією, яка стрімко пошириться з роками всіма мікрорайонами міста і виявиться однією з ознак комфортного проживання в столиці.

До нових зустрічей, сусіди!

Перейти до спискуВерсiя для друку