Долучись до благодійності талантом

11 травня 2021 року за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА стартувала кампанія промоції міжнародного благодійного руху #Щедрий вівторок та волонтерства серед киян.

Метою кампанії єзбір авторських фото до благодійного фотостоку “Щаслива планета” та зменшення використання “піратських” матеріалів у комунікації соціально важливих ініціатив.

Волонтерське наповнення фотостоку авторськими роботами дає можливість кожному небайдужому киянину долучитися до благодійності не тільки грошима, але й власним талантом. Це дозволяє поступово формувати культуру благодійності в суспільстві, відкриваючи громадянам нові можливості онлайн волонтерства.

Благодійний фотосток був заснований в 2019 році БО «Український форум благодійників» та офіційно запущений в день проведення Щедрого вівторка 01.12.2019 року. В наповненні фотостоку брали участь 132 волонтери, як професіонали, так і аматори фотомистецтва. На даний момент фотосток містить 777 фото.

Фотосток присвячений Цілям Сталого Розвитку та дозволяє благодійним організаціям безкоштовно та легально використовувати авторські фото для комунікації соціально значущих проєктів. Авторські фото розпізнаються пошуковими програмами в мережі інтернет як унікальний контент, що підвищує ефективність промо матеріалів. Крім того, це запобігає використанню нелегального контенту благодійними організаціями та формує відповідальне ставлення до авторського права в Україні.

Організатором виступає БО «Український форум благодійників» за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА. Кожен, хто завантажить авторське фото з 11 травня по 30 червня 2021 року, отримає пам’ятний диплом про участь у проєкті.

Деталі участі: https://photo.ufb.org.ua/umovy/

Фотосток: https://photo.ufb.org.ua/pro-konkurs/

Контактна особа: Єлизавета Чернова [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку