КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2021

05 червня в парку культури та відпочинку «Перемога» в Дніпровському районі столиці пройшов другий районний форум розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів»

05 червня в парку культури та відпочинку «Перемога» в Дніпровському районі столиці пройшов другий районний форум розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів»

Департамент суспільних комунікацій спільно з Центром публічної комунікації та інформації провели вже другий із серії десяти районних форумів розвитку громадянського суспільства, який було проведено у парку культури та відпочинку «Перемога» у Дніпровському районі.

Форум об’єднав змінотворців району та міста, які дискутували щодо актуальних для столиці питань та спільно шукали нові шляхи їх вирішення. Загалом до Форуму доєднались близько 350 киян.

За результатами Форуму маємо: позитивні відгуки від киян, які мали можливість спільно з представниками місцевої влади напрацювати реальні кроки щодо імплементації квартального менеджменту в районі; напрацьовані проєкти щодо розвитку району від представників шкільного самоврядування Дніпровського району; визначені проблематики Громадського бюджету та шляхи їх вирішення від досвідчених лідерів команд.

Дякуємо усім учасникам панельних дискусій та інших активностей форуму!

Окрема подяка нашим партнерам: Vivalen Decor, благодійному фонду «Карітас Київ», Всеукраїнській федерації лайфсейвінгу, громадській організації «FutureLab Ukraine», молодіжній громадській організації «Спортивно-оздоровчий клуб «Гармонія», Всеукраїнській асоціації гідів, Дніпровській районній організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві.

Разом створюємо найкращий Київ!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.