Головна  →  Інформація ОСН  →  9 червня 2021

Дитяча посмішка – найвища нагорода за працю

Нещодавно у Пирогові святкували «День сусіда» - одне із значимих свят, запланованих цьогоріч для жителів мікрорайону. Ще не встигли пережити позитивні емоції від попереднього заходу, як актив громади організував справжнє свято для маленьких громадян до Міжнародного дня захисту дітей. Не зважаючи на те, що у мікрорайоні святкували цей день вперше, члени комітету рішуче взялися до справи, склали план дій, розподілили обов’язки.

От і в нагоді став інвентар для проведення розважальних заходів, придбаний минулого року під час реалізації проєкту-переможця міського конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Спільними зусиллями, завдячуючи небайдужості жителів та активній громадській позиції партнерів комітету, вдалося організувати чудове свято.

Дітки протягом дня смакували солодку вату, а про батути й мови не може бути – стрибали до вечора. Дітвору розважали аніматори захоплюючими іграми, аквагримерка розмальовувала усім бажаючим обличчя. Ну і звичайно, куди ж без фотозони, вона в нас була дуже гарна! Кульки для неї надували з самого ранку для того щоб кожен гість заходу мав можливість зробити стильне фото.

Також захід запам’ятався цікавими майстер-класами для діток: дівчатка робили ляльки-мотанки, як оберіг для себе, а хлопці майстрували сучасні сквіші та антистреси. Родзинкою майстер-класу стали сувеніри, які дітки виробили власноруч, втім інші учасники заходу отримали цікаві сюрпризи. Сподіваємося, що кожна дитина пішла додому щасливою.

Рік в самому розпалі, тож ОСН «Пирогів» обов’язково повеселить жителів та гостей з інших районів оригінальними заходами до свят. Але якими - поки що таємниця нашого комітету.

Перейти до спискуВерсiя для друку