КМДА Київська міська державна адміністрація


15 липня 2015

ОСН «Дніпровець» коштом міського бюджету реалізує масштабний проект для дітей

Як розповів керівник ОСН «Комітет мікрорайону «Дніпровець» В’ячеслав Себба, реалізація проекту передбачає встановлення сучасного, якісно нового дитячого майданчика в ДНЗ № 700 (Дніпровський район):

– Наш проект – це реакція комітету на звернення батьківського комітету та керівництва садочка. Як виявилось, в цьому садочку є всього 30% від необхідної кількості ігрового інвентарю, який було встановлено ще у 60–70-х роках. Звісно він вже давно вичерпав свій ресурс та потребує заміни. Новий майданчик буде один з кращих в мікрорайоні, новий та безпечний, сприятиме покращенню фізичної, розумової і соціальної активності дітей і буде вільним для користування усіма місцевими дітлахами від 2 до 8 років.

Нагадаємо, ОСН «Комітет мікрорайону «Дніпровець» представив на Міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування масштабний проект для дітей, який полягає у забезпеченні садочка мікрорайону ДВРЗ інтерактивним дитячим майданчиком. Втілити проект ОСНівцям допомагатимуть організації-партнери – Громадська організація «Добробут і Безпека» та лідер громади ДВРЗ, громадський діяч Павло Тесленко, які взяли на себе питання благоустрою території під майданчик і його транспортування та встановлення.

За словами начальника відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій Віктора Галети, залучення до реалізації проекту позабюджетних джерел фінансування сприяло підтримці проекту конкурсною комісією, до того ж, це дозволило зняти навантаження з фонду Конкурсу і надати суттєву підтримку решті ОСНів-учасників.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.