КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

У Лейпцигу презентували фотопроєкт «Демократія київських вулиць», який переміг у конкурсі «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

У Лейпцигу презентували фотопроєкт «Демократія київських вулиць», який переміг у конкурсі «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Святкування  60-ти річчя побратимства Києва та Лейпцига розпочалося 11 жовтня з відкриття фотовиставки «Демократія київських вулиць», закоханої в це місто людини, дивовижного фотохудожника Михайла Марківа. Унікальні роботи майстра викликали ажіотаж не тільки серед українців, що мешкають у Лейпцигу, а й у місцевого населення.

Присутнім на виставці було цікаво поглянути чим живуть прості кияни, чим переймаються, чого прагнуть та про що мріють. Недаремно проєкт громадської організації «Стратегія. Київ 2035» став одним з переможців столичного конкурсу проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» і завдяки фінансовій підтримці з бюджету міста Києва був представлений широкому загалу під час презентації фотоальбому «Демократія київських вулиць» на  знаковому для киян місті  - Пішохідно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз.

Київський міський голова Віталій Кличко та мер Лейпцига Буркхард Юнг, які були присутні на виставці, висловили щире сподівання, що цей творчий проєкт стане потужним імпульсом у подальшому розвитку стосунків Києва і Лейпцига в частині суспільно-культурної дипломатії.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.