Головна  →  Інформація ОСН  →  18 жовтня 2021

Сила в самоорганізації

Органами самоорганізації населення міста Києва цьогоріч організовано та проведено низку позапланових заходів, зокрема, легкоатлетичний пробіг та велопробіг для штатних працівників. «Київський забіг самоорганізації 2021» – це перша в історії діяльності спільна ініціатива декількох керівників ОСН з різних районів міста Києва. Самостійно, за рахунок власних коштів комітети організували захід, який довів, що немає нічого неможливого для дієвої самоорганізації та став поштовхом до ще більшого згуртування й активної спільної діяльності.

Приємно, що проведена у вересні «Самоорганізована веломандрівка» об’єднала ще більше активістів руху самоорганізації. Керівники ОСН розподілили обов’язки так, щоб кожен учасник мав змогу зробити власний внесок у загальну справу. Отже, колективними стараннями вийшла незабутня мандрівка зі смачним фіналом з мангалу.  

Представницькі органи налагоджують комунікацію, обмінюються досвідом  та єднають зусилля заради важливої мети – зробити життя в місті комфортнішим. Сподіваємося, що спільних ініціатив буде ще більше, і кожен ОСН реалізовуватиме власний потенціал аби покращити життя в столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку