Головна  →  Новини  →  25 травня 2022

Діяльність ОСН під час війни

Діяльність ОСН під час війни

З першого дня вторгнення російської федерації органи самоорганізації населення активно долучилися до захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої рідної країни. Комітети доєдналися до створення гуманітарних штабів, забезпечували воїнів амуніцією та гарячими обідами, а також допомагали продуктами харчування, одягом, засобами гігієни жителям окупованих територій. Кожен з них робив і робить що може, зміцнюючи тил. Столичний волонтерський рух самоорганізації вкотре доводить, що ОСН – надійна опора місцевого самоврядування за будь-яких обставин. Навіть з контенту декількох фотографій видно як спільна справа об'єднала патріотів у боротьбі з ворогом.

1. Комітет мікрорайону «Пирогів» за сприяння вуличного комітету «Вулиці Адмірала Ушакова, Військова, Маршальська» відправив бійцям плитоноски, розвантажувальні жилети:

2. Голосіївські комітети передали гуманітарну допомогу жителям населених пунктів Броварського району, постраждалим під час окупації загарбниками:

3. Значна партія продуктів харчування, лікарських препаратів, одягу, зібрана силами жителів будинкового комітету «Казка Феофанії», доставлена до м. Миколаєва і роздана захисникам України та постраждалим внаслідок артобстрілів ворога:

4. Жителі ЖК «Казка Феофанії» самоорганізувалися у справі приготування вареників для військових ЗСУ:

5. Отримання гуманітарної допомоги з м. Чернівці для потребуючих жителів комітету «Казка Феофанії»:

6. Завдяки КМ «Пирогів» захисники отримали спальні мішки, рятувальні турнікети та засоби гігієни:

7. За сприяння комітету мікрорайону «Пирогів» лікарські препарати доставлено до Київської міської клінічної лікарні №10 та у воєнний шпиталь:

8. Комітет мікрорайону "Совки" організував доставку продуктів для закладу харчування, що забезпечує обідами Територіальну оборону Солом'янського та місцевих жителів:

9. Територіальна оборона Солом'янського району отримала медичну гуманітарну допомогу зі Львова завдяки комітету мікрорайону «Совки»:

10. Силами комітету «Совки» зібрано майже тонну продуктів харчування для міст України, які постраждали під час окупації:

11. Створений комітетом мікрорайону «Березняки-Тельбін» локальний гуманітарний штаб ефективно діє:

12. На прохання командира 112 бригади ЗСУ ОСН “Дніпровець” спільно з ПАТ Укрнафта, виготовили та доставили для потреб військових 18 пірамід під зброю:

13. Комітет "Дніпровець" спільно з ГО "Клаптик надії" надали допомогу жителям прикордонного селища міського типу Ріпки Чернігівської області, яке перебувало під ворожою окупацією 40 днів:

14. Понад 20 тонн продуктів харчування доставлено комітетом “Дніпровець” до Центру соціального захисту Дніпровського району:

15. Комітет “Милославський” організував збір допомоги для жителів м. Миколаєва:

16. Завдяки комітету “Милославський” місцева Територіальна оборона і надалі отримує продукти харчування:

17. Чернігівський прикордонний загін отримав допомогу від ОСН “Милославський”:

Перейти до спискуВерсiя для друку