КМДА Київська міська державна адміністрація


21 червня 2022

У Департаменті суспільних комунікацій нагадують, як можна організувати і провести захід у столичних громадських просторах Vcentri Hub на безкоштовній основі

У Департаменті суспільних комунікацій нагадують, як можна організувати і провести захід у столичних громадських просторах Vcentri Hub на безкоштовній основі

Організувати і провести захід у столичних громадських просторах Vcentri Hub на безкоштовній основі можуть громадські та благодійні організації, професійні та творчі спілки, асоціації, недержавні засоби масової інформації та інші, що належать до інститутів громадянського суспільства (ІГС). Про це нагадує Департамент суспільних комунікацій.

Аби провести нараду, реалізувати свою ідею, організувати захід у приміщенні #VcentriHUB на безкоштовній основі, необхідно зареєструвати свою організацію на сайті www.vcentri.com.

Після реєстрації, організація може забронювати простір для проведення свого заходу,  також нагадуємо про правила користування відкритими просторами:

Реєстрація заходів можлива тільки представником ІГС, зареєстрованого відповідним чином в Реєстрі ІГС на порталі www.vcentri.com.

Заявка на проведення заходу приймається не раніше ніж за 1 місяць і не пізніше як за 3 робочі дні до події.

Організатору надається 30 хвилин до і 30 хвилин після заходу для вирішення організаційних питань.

Вживання алкоголю та тютюнопаління в приміщенні Хабу заборонено.

Заборонено проводити релігійні, політичні та партійні події, комерційні заходи.

Адреси та контакти хабів:

  • Оболонський – Оболонський проспект, 22-А, 067-508-10-49;
  • Шевченківський – вулиця Володимирська, 51-Б, 093-389-44-57.

Нагадаємо, що у столичних громадських просторах Vcentri Hub відбулося майже 200 заходів за період воєнного стану. За анонсами можна стежити в офіційному телеграм-каналі Центру комунікації: https://t.me/VCENTRI.

Партнерами хабів вже стала низка організацій: Товариство Червоного Хреста України, Київський міський центр гендерної рівності запобігання та протидії насильству, Правобережний київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Центр комунального сервісу, ПЛАСТ, Фундація ПАУСІ, Науково-дослідна лабораторія протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії НАУ, Українська академія лідерства, ІСАР (Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину) Єднання, GIZ, Українське товариство глухих УТОГ.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.