КМДА Київська міська державна адміністрація


22 червня 2022

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Українці, іноземні медіа, весь світ повинен знати про трагедію Маріуполя, про жорстокість з якою російські війська знищували місто та його мешканців. Маріуполь – це відкрита рана України. Свідчення геноциду українського народу. Цю історію ми повинні передати наступним поколінням, аби вони пам’ятали, як українці виборювали своє право жити у вільній і незалежній країні. Над Маріуполем майорітиме український прапор! Україна здолає навалу варварів і переможе!…»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Українці, іноземні медіа, весь світ повинен знати про трагедію Маріуполя, про жорстокість з якою російські війська знищували місто та його мешканців. Маріуполь – це відкрита рана України. Свідчення геноциду українського народу. Цю історію ми повинні передати наступним поколінням, аби вони пам’ятали, як українці виборювали своє право жити у вільній і незалежній країні. Над  Маріуполем майорітиме український прапор! Україна здолає навалу варварів і переможе!…»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Українці, іноземні медіа, весь світ повинен знати про трагедію Маріуполя, про жорстокість з якою російські війська знищували місто та його мешканців. Маріуполь – це відкрита рана України. Свідчення геноциду українського народу. Цю історію ми повинні передати наступним поколінням, аби вони пам’ятали, як українці виборювали своє право жити у вільній і незалежній країні. Над  Маріуполем майорітиме український прапор! Україна здолає навалу варварів і переможе! Слава Україні!»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.