КМДА Київська міська державна адміністрація


28 червня 2022

У Києві стартує опитування громадського сектору щодо взаємодії з владою під час війни

У Києві стартує опитування громадського сектору щодо взаємодії з владою під час війни

Департамент суспільних комунікацій КМДА спільно з Центром комунікації проводить дослідження щодо оцінки потреб та можливостей інститутів громадянського суспільства міста Києва в умовах війни, а також щодо стану взаємодії ІГС з міською владою. Про це повідомляє директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«Сьогодні нам важливо почути думку громадських, благодійних і профспілкових організацій, активістів, волонтерських ініціатив, ОСН та ЗМІ. Наша мета зрозуміти як змінилася їхня взаємодія з міською владою та іншими стейкхолдерами з початку повномасштабної війни. Опитування якраз покликане вдосконалити співпрацю і виправити можливі прогалини», - зазначає Роман Лелюк.

Відповіді на запропоновані питання представники громадського сектору можуть надавати протягом місця. Опитування триватиме з 28 червня до 28 липня включно.

«Анкета складається із 30 питань, де пропонується дати оцінку діяльності органів місцевої влади в умовах воєнного стану та визначити що заважає налагодити конструктивну співпрацю. Також низка пунктів стосується діяльності наших безкоштовних громадських просторів Vcentri HUB – хочемо зрозуміти чи користуються ІГС цими можливостями та як їх оцінюють», - зазначає директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Долучитись до опитування можна за лінком: https://cutt.ly/IKFX238.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.