КМДА Київська міська державна адміністрація


4 липня 2022

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на липень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на липень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

ІСАР Єднання запрошує громадські організації до участі у грантовому конкурсі “Інституційна підтримка ОГС для посилення спроможності масштабувати підтримку людей, які постраждали від війни”.

• Мета – інституційне посилення організацій для масштабування їх впливу та підтримки якомога більшої кількості людей, що зазнали впливу війни.

Дедлайн: 8 липня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/nK2B6zn

Також від ІСАР Єднання можна отримати кошти на реалізацію проєктів у рамках грантової програми «Люди для людей: світ рятує українські громади».

Дедлайн: постійно діючий (до 31 грудня 2022 року)

Детальніше тут: https://cutt.ly/KK2NzEu

Міжнародний фонд «Відродження» приймає заявки на конкурс «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб до життя в нових громадях»

• Основною метою конкурсу є сприяння соціальній інтеграції ВПО у нових громадах. До участі запрошуються громадські організації, благодійні фонди та органи самоорганізації населення.

Дедлайн: 13 липня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/xK2Jvrq 

Нідерландський Гельсінський комітет за підтримки Європейської комісії пропонує громадським організаціям, які працювали у сферах гендерної рівності, протидії корупції й захисту довкілля та зацікавлені у продовженні цієї роботи у майбутньому або ведуть її зараз, взяти участь у проєкті «Голос громади і вплив на реформи».

• Мета програми – підвищення спроможності українських ІГС планувати та реалізовувати адвокаційні кампанії, ефективно комунікувати свої цілі та управляти організаціями.

Дедлайн: 13 липня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/xK2XkIN 

Громадська спілка «ДТКР» за фінансової підтримки Європейської комісії та NED оголошує конкурс міні-грантів на підтримку екологічно орієнтованих організацій.

• У рамках конкурсу планується підтримати проєкти у сфері екологічної безпеки та захисту екологічних прав. До участі запрошуються громадські організації, які працюють у сфері охорони довкілля чи захисту тварин.

Дедлайн: 16 липня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/ZK2Ko30

House of Europe пропонує скористатися наступними можливостями:

• Конкурс грантів на інфраструктурні проєкти громадським організаціям, які активно волонтерять та прагнуть розвивати культуру у своєму місті навіть попри війну.

Дедлайн: 8 липня 2022 року

Деталі тут: https://cutt.ly/8K2Ldj5

• Конкурс грантів для громадських організацій, які активно допомагають українцям під час війни

Дедлайн: 29 липня 2022 року

Деталі тут: https://cutt.ly/rK2LJJk

Фонд Східна Європа у рамках програми «Шелтер» запрошує неприбуткові та благодійні організації взяти участь у грантовому конкурсі проєктів, що спрямовані на надання гуманітарної та психологічної допомоги постраждалим від війни.

Дедлайн: на постійній основі (до 1 вересня 2022 року)

Деталі тут: https://cutt.ly/8K2ZIaS

Постійно діючі програми:

ІСАР Єднання запрошує до участі у конкурсі грантів з метою організаційної підтримки громадських організацій.

Деталі тут: https://cutt.ly/tOcSW7U

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надає підтримку проєктам в області здоров’я, місцевого самоврядування та децентралізації, соціальних послуг та інших.

Деталі тут: https://cutt.ly/7OcGQyZ 

EU4CSOs Emergency Actions проводить конкурс суб-грантів для підтримки ІГС, які працюють з цивільним населенням, яке опинилось у кризі через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Деталі тут: https://cutt.ly/zK2Vihb

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс грантів «Консолідуємося заради перемоги України».

Деталі тут: https://cutt.ly/vK2VGbx 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.