КМДА Київська міська державна адміністрація


25 липня 2022

У столиці підготували низку заходів до Дня Української Державності

Цьогоріч 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності. Відповідний Закон від 31.05.2022 р. № 2295-ІХ підписав Президент України Володимир Зеленський 7 червня. Із нагоди свята у столиці відбудеться низка урочистих заходів.

28 липня заплановано проведення урочистої церемонії підняття Державного прапора України біля будівлі Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36) та в районах міста.

Також передбачається покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії рф на території України.

До свята планується встановлення інформаційно-довідкових стендів/конструкцій про борців за незалежність України та учасників заходів із забезпечення національної безпеки та оборони.

Заплановано виготовлення та розміщення тематичної соціальної реклами у місті Києві, святкових вітань з нагоди Дня Української Державності.

Заходи до Дня Української Державності також пройдуть у всіх районах столиці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.