Головна  →  Новини  →  27 липня 2022

До 1 серпня можна подати ініціативи, які працюють на прискорення нашої перемоги, для визначення «ТОП-100» кращих

До 1 серпня можна подати ініціативи, які працюють на прискорення нашої перемоги, для визначення «ТОП-100» кращих

Департамент суспільних комунікацій КМДА до 1 серпня приймає успішні кейси реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення для проведення ярмарку проєктів громадських організацій «ТОП-100» у 2022 році.

Визначення кращих ініціатив відбувається третій рік поспіль. Однак цьогоріч неурядові організації та волонтерські ініціативи у синергії з владою змушені долати випробування воєнного часу. Відтак, традиційний ярмарок проєктів буде присвячений новим викликам: волонтерству, гуманітарній допомозі та підтримці нашої армії.

«Цьогоріч Київ, як і вся Україна, справляється з новими викликами через повномасштабну війну. Більшість випробувань вдається подолати завдяки потужній співпраці влади та громади. Зважаючи на те, що наразі у столиці окрім зареєстрованих неурядових організацій створено низку волонтерських ініціатив, міська влада розглядає такі приклади для відбору кращих успішних кейсів в рамках «ТОП-100», - зазначають у Департаменті суспільних комунікацій КМДА.

До завершення подачі київських ініціатив, які працюють на прискорення нашої перемоги та/або подолання наслідків війни залишається 5 днів. Запропонувати ініціативу можна за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку