Головна  →  Новини  →  1 серпня 2022

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на серпень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на серпень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) шукає концепції грантових проєктів для реалізації заходів, спрямованих на підтримку громадських організацій під час вторгнення росії в Україну. 

Дедлайн: до 4 серпня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/7ZkelSV

ІСАР Єднання запрошує громадські та благодійні організації скористатися можливістю посилити цифрову безпеку та підвищити свої спроможності протидіяти кібер-загрозам у процесі свого функціонування.

Дедлайн: до 15 серпня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/hZktWrv

Український Жіночий Фонд (УЖФ) оголошує конкурс для розвитку аналітичних центрів у рамках проєкту «Мережа аналітичних центрів: посилення спроможності задля розробки передових політик, оцінки впливу, стратегічної адвокації та сфокусованих комунікацій щодо політик».

Дедлайн: до 20 серпня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/6LHERJ9

Фінський фонд місцевого співробітництва при Посольстві Фінляндії в Україні надає гранти українським громадським організаціям, які працюють над викоріненням бідності, дотриманням прав людини та сталим розвитком. 

Дедлайн: до 31 серпня 2022 року

Детальніше тут: https://cutt.ly/3LH9qOO

Постійно діючі програми:

ІСАР Єднання:

  • надає кошти на реалізацію проєктів у рамках грантової програми «Люди для людей: світ рятує українські громади».

Детальніше тут: https://cutt.ly/KK2NzEu 

  • у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.

Детальніше тут: https://cutt.ly/bZj62NO

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF 

Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надає підтримку проєктам в області здоров’я, місцевого самоврядування та децентралізації, соціальних послуг та інших.

Деталі тут: https://cutt.ly/7OcGQyZ 

EU4CSOs Emergency Actions проводить конкурс суб-грантів для підтримки ІГС, які працюють з цивільним населенням, яке опинилось у кризі через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Деталі тут: https://cutt.ly/zK2Vihb 

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс грантів «Консолідуємося заради перемоги України».

Деталі тут: https://cutt.ly/vK2VGbx 

The Black Sea Trust for Regional Cooperation (BST) оголошує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими та медійними організаціями України. 

Деталі тут: https://cutt.ly/4ZkzAbd

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку