КМДА Київська міська державна адміністрація


5 серпня 2022

Більше сотні осіб пройшли Курси для людей поважного віку у VcentriHUB: Оболонь

Більше сотні осіб пройшли Курси для людей поважного віку у VcentriHUB: Оболонь

У VcentriHUB: Оболонь завершився шостий Курс для людей поважного віку. Сертифікати про успішність отримали 26 осіб. Загалом – більше сотні людей стали слухачами курсів за весь час проведення занять. Про це повідомили в Департаменті суспільних комунікацій КМДА.

За півтора місяці слухачі дізналися як користуватися додатками Helsi, Дія, Київ Цифровий від команди КНП «Центр комунікації». Також навчалися цифрової грамотності від Науково-дослідної лабораторії протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі НАУ.

Ще один важливий напрям, який опановують відвідувачі Курсів – оплата комунальних послуг через Internet від Центру комунального сервісу. Фахівці детально пояснюють як зареєструватися в особистому кабінеті, передати показання квартирних лічильників та оплатити всі спожиті комунальні послуги.

Також під час навчання можна дізнатися більше про інструменти участі від Департаменту суспільних комунікацій КМДА та отримати юридичні консультації від Правобережного київського місцевого центру з надання БВПД.

«VcentriHub виступають освітньо-культурними центрами для людей поважного віку. Тут постійно відбувається спілкування, навчання, обмін досвідом, консультації. Курси для людей поважного віку – одна з ініціатив, яка користується великою популярністю, адже допомагає старшим людям йти в ногу з часом. Тому такі ж курси плануємо проводити і в Голосіївському Хабі, який невдовзі має запрацювати», - зазначають у Департаменті суспільних комунікацій КМДА.

Наступний Курс для людей поважного віку у VcentriHUB: Оболонь стартує у вересні. Зареєструватися можна за телефоном +38 067 508 10 49



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.