Головна  →  Інформація ОСН  →  10 серпня 2022

Органи самоорганізації населення Деснянського району об’єдналися, щоб допомагати ЗСУ та громадянам, які постраждали внаслідок збройної агресії рф

Комітет мікрорайону «Чернігівський» на чолі з Валентиною Качаненко придбав медикаменти. «Комітет «Лісовий-4» та його очільниця Наталія Цукур зібрали об’ємну партію продуктів харчування. А ОСН «Джерело» із керівницею Оленою Черевко додали засоби гігієни.

Також долучилися комітети мікрорайону «Каштановий», «Десна», «Комітет «Радосинь-1» та квартальний комітет «Радосинь-2». Спільними зусиллями придбали тактичні футболки і шкарпетки для наших військових.

Частину продуктів харчування передали жителям Чернігівської та Сумської областей, які постраждали внаслідок окупації. Найбільше допомоги отримали ті громади, де зруйновано об’єкти інфраструктури та гостро постає питання забезпечення громадян засобами для існування.

Важливо не забувати, що кровопролитна війна триває і необхідно підтримувати ЗСУ усіма можливими засобами, адже навіть невелика допомога послаблює ворога та наближає Україну до Перемоги. Приємно, що більшість органів самоорганізації населення це розуміють і діють згуртовано, як єдиний організм!

Перейти до спискуВерсiя для друку