Головна  →  Інформація ОСН  →  12 серпня 2022

Об’єднати зусилля, щоб перемогти ворога якнайшвидше

Це – про ОСН «Будинковий Комітет «Науковець» та його керівницю Тетяну Подопригору, яка на початку повномасштабної війни створила Благодійний Фонд, що покликаний підтримувати армію.

«Ми вже налагодили логістику для постачання військового спорядження з інших країн до України, у найгарячіші точки фронту. Перший збір коштів фонду був на 50 рацій, які вже знаходяться у наших захисників. Наразі стартує другий збір. Отримуємо від військових багато заявок на дрони, тому ставимо перед собою завдання – зібрати один мільйон гривень на 10 дронів DJI. Ми хочемо зберегти життя наших військових, купуючи все необхідне для них. До того ж, так вони ефективно протидіють ворогу», – ділиться Тетяна Подопригора.

Активісти ОСН «Будинковий Комітет «Науковець» підтримали ініціативу та усіляко допомагають шукати кошти для придбання військового спорядження: хтось допомагає фінансово, хтось проводить інформаційну кампанію у соцмережах, хтось пропонує безкоштовну рекламу у своїй кав’ярні.

Українці стали однією великою родиною, де кожен готовий підставити плече один одному та зробити все можливе заради головної мети – Перемоги.

«Усі тоталітарні режими завжди програють. Всі тирани завжди зникають. Допоможемо сьогодні Збройним Силам України, щоб завтра наші воїни повернули нормальне життя у кожен куточок нашої держави!», – наголошує керівниця ОСН.

Перейти до спискуВерсiя для друку